www.matematikk.org

Julekalender 2017

Årets julekalendere er klare for bruk. Alle er velkomne til å delta, og fasiten er forbeholdt lærere.

Julekalenderplakat

Også i år tilbyr vi en gratis julekalender med spennende matematikkoppgaver. Løs oppgavene og vær med i trekningen av flotte premier! Dere velger selv om klassen/gruppen skal delta i konkurransen om premiene. Deltakelse registreres ved innsending av svar.

Alle kan delta, men fasit med tips er eget dokument som lærere kan få enten ved å logge inn med Feide eller sende e-post til post@matematikk.org

Årest løsningsord i alle tre julekalendre er på bokmål. All praktisk informasjon er på forsiden til den enkelte julekalender. For årets julekalender se i høyrespalte.

For 1.-4. trinn


Kalenderen består av enten de første 9 eller alle 15 oppgavene som kan løses uavhengig av hverandre. Alle oppgavene er laget i tre utgaver: lett, middels og vanskelig, merket med henholdsvis L, M og V. Årets lette oppgaver kan også passe til de eldste i barnehagen. Et svar har en tilhørende bokstav, og med bokstavene kan det lages et løsningsord. Innsending av løsningsordet kan gi premie til klassen/gruppen.

For 5.-7. trinn


Kalenderen består av enten de første 9 eller alle 12 oppgavene som kan løses uavhengig av hverandre. Oppgavene 6 til 12 er delt i to nivåer slik at du som lærer, eller eleven selv kan velge hvilket nivå som passer best. Et svar har en tilhørende bokstav, og med bokstavene kan det lages et løsningsord. Innsending av løsningsordet kan gi premie til klassen/gruppen.

For 8.-10. trinn


Kalenderen består av 9 enkeltstående oppgaver som kan løses uavhengig av hverandre. De fire siste oppgavene er i delt i to nivåer slik at du som lærer, eller eleven selv, kan velge hvilket nivå som passer best. Samlet kan oppgavene passe til en kosetime før jul, eller klassene/gruppene kan velge å løse oppgavene noen av dagene i desember. Et svar har en tilhørende bokstav, og med bokstavene kan det lages et løsningsord. Innsending av løsningsordet kan gi premie til klassen/gruppen.

Ønsker du en påminnelse så fort julekalenderen er publisert? Se lengre ned!

 

Premier for 2017

Klassen får handle for kr. 4000 (inkl. moms) i matematikkavdelingen hos Arcol AS. Sortementet i avdelingen for matematikk finner du i høyrespalten!


Ønsker du å motta varsel så fort julekalender er tilgjengelig?

Send en e-post til jatakkjulekalender@matematikk.org

Du som legger igjen e-postadressen din i vår base, vil hvert år i november få tilsendt en melding om når du kan hente ut årets utgave av kalenderen. Vi sender én melding om alle trinn samtidig, og du henter ut den kalenderen som er av interesse for deg.

Du/dere bestemmer selv om klassen skal delta i konkurransen. Deltagelse registreres ved innsending av sluttsvar.

Dersom du ikke lenger ønsker å motta beskjed om kalender, ber vi deg sende en e-post til post@matematikk.org om dette.

 

Publisert: 29.10.2007