Hopp til hovedinnholdet
www.matematikk.org

Premier julekalender 2011

Også i år tilbyr vi en gratis julekalender med spennende matematikkoppgaver. Løs oppgavene og vær med i trekningen av flotte premier!

Dere velger selv om klassen/gruppen skal delta i konkurransen om premiene. Deltakelse registreres ved innsending av svar.

Kalender

For 1.-4. trinn
Årets julekalender består av 9 flervalgsoppgaver. Alle oppgavene er laget i tre vanskegrader; lett, middels og vanskelig. Årets lette oppgaver kan også passe til de eldste i barnehagen. Et svar har en tilhørende bokstav, og med bokstavene kan det lages et løsningsord. Innsending av løsningsordet kan gi premie til klassen/gruppen.

For 5.-7. trinn
Kalenderen inneholder 9 oppgaver. Noen av oppgavene er merket med nivå I eller II der nivå I er lettere enn nivå II. Et svar har en tilhørende bokstav, og med bokstavene kan det lages et løsningsord. Innsending av løsningsordet kan gi premie til klassen/gruppen.

For 8.-10. trinn
Kalenderen inneholder 9 enkeltstående oppgaver. Samlet kan oppgavene passe til en kosetime før jul, eller klassene/gruppene kan velge å løse noen oppgaver hver dag i desember. Et svar har en tilhørende bokstav, og med bokstavene kan det lages et løsningsord. Innsending av løsningsordet kan gi premie til klassen/gruppen.

Premiene

1.-4.trinn

Klassesett med CD-en "Vi ganger med sanger" og klassesett av våre flotte pennaler.

Klassesett = 30 stk.

CD-cover til "Vi ganger med sanger" Innholdet i vårt pennal  

5.-10. trinn

Klassen får handle for kr. 2000 (inkl. moms) i matematikkavdelingen hos Arcol AS, og får klassesett av våre flotte pennaler.

Klassesett = 30 stk.

  Brøkbingo fra Arcol AS   Innholdet i vårt pennal

 

Eksterne lenker