www.matematikk.org
LærerstudenterLærerstudenter
Til lærere og skoleeiere:

Orakelet stengt 16. mai

Orakel-tjenesten kommer til å være stengt i forbindelse med sentralt gitt eksamen i matematikk i grunnskolen 16. mai 2019. Det er dermed tilrettelagt for at matematikk.org kan brukes som nettbasert hjelpemiddel. Kommunale skoleiere kan gi elever ved sine skoler tilgang.

Når vi stenger orakelet finnes det ikke lenger mulighet for kommunikasjon eller for samhandlig gjennom nettstedet. Da vil skoleeiere kunne gi elever i egen kommune tilgang til matematikk.org under eksamen.

Ved sentralt gitte eksamener er det opp til kommunene å bestemme hvilke nettbaserte hjelpemidler de tillater for sine skoler. De kommunale skoleeierne skal utarbeide en oversikt over hvilke nettbaserte hjelpemidler elevene i egen kommune skal få tilgang til. De har ansvar for at hjelpemidlene ikke åpner for mulighet til samhandling og kommunikasjon, og at elevene ikke har åpen tilgang til internett. Ønsker du å vite mer om nettressurser ved eksamen, les Nasjonale føringer for nettbaserte hjelpemidler på Udir sine sider.


Ved spørsmål angående stengingen av Orakelet, ta kontakt på post@matematikk.org.

Publisert: 24.04.2019