www.matematikk.org

Til foresatte

For å gjøre det mer oversiktlig har vi inndelt stoffet til foresatte etter målgrupper (trinngrupper). For å se hva vi har, velg ønsket målgruppe i høyrespalten. Menyen i venstrespalten vil vise deg alt vi har for deg som er foresatt. 

Foresattes innstilling til alt mellom himmel og jord påvirker deres barn. Som oftest oppfordrer foresatte barna til å gjøre sitt beste enten det er i skibakken eller på fotballbanen. La oss oppfordre dem til å gjøre sitt beste også i matematikk!

Fellesaktiviteter

I bilen på veien til hytta kan man fort trimme de små grå. Finn aktiviteter som passer dere i mini-undervisningsopplegg eller i matematikktivoliet! Hva med å tilbringe en lørdagsformiddag på et Vitensenter? Finn deres Vitensenter og finn deres matematikkaktivitet!

Leksehjelp

Foreldrekurs er korte repetisjonskurs i matematiske tema som elevene i barne- og ungdomsskolen møter. Bruk gjerne disse når du skal hjelpe til med lekser. Dere finner også flere øvingsoppgaver med løsningsforslag/fasit i Tekstnøtter og Treningsleir. Og det er også hjelp å få! Vårt Orakel har svart på mange spørsmål og disse finner dere i våre Ofte stilte spørsmål hos Orakelet. Er ikke svaret der, er det bare å sende inn deres spørsmål til Orakelet!

Publisert: 04.06.2014 Endret: 13.06.2014
1.-4. trinn 5.-7. trinn 8.-10. trinn 11.-13. trinn