www.matematikk.org
Trinn 11-13Elever Trinn 11-13Lærer Trinn 11-13Foresatt

Hva er nytt i 2015?

Lynkurs med gode eksempler og forklaringer om likninger, følger, vektorer med mer samt flotte  undervisningsopplegg venter på å bli tatt i bruk. Lærerstudenter kan lett finne frem til relevant stoff.

Lynkurs

Vi har allerede mange lynkurs for både ungdomstrinn og videregående. Hvert lynkurs omhandler et emne. Fokuset er på gode forklaringer, mange eksempler og enkelte er supplert også med videoer. Nå utilbyr vi seks nye lykurs for elevene på videregående skole og alle andre som ønsker å lære mer om

  • Følger og rekker
  • Kultur og modellering
  • Likninger med én ukjent
  • Likningssett med flere ukjente
  • Logaritmer
  • Radianer
  • Vektorer

Se i høyrespalten! Under Lynkurs 11.-13. trinn finner du alle lynkurs.

 

Begrepsforklaringer

Nå kan du enkelt og greit finne en kort forklaring på over 500 matemtiske begreper. Ta gjerne en titt på Begreper.

Undervisningsopplegg

Vi har mottatt noen flotte velfungerende undervisningsopplegg som vi ønsker å dele. Hvert opplegg inneholder beskrivelse av aktiviteten, nødvendige vedlegg samt praktisk informasjon om organisering av elevene, nødvendig utstyr og tiden det tar å gjennomføre det. Selv om opplegget er merket med trinn og kompetansemål kan det som oftest enkelt tilpasses både de eldre og yngre elevene. Bruk opplegget slik det er beskrevet eller tilpass det din elevgruppe eller som et utgangspunkt for eget opplegg! Se under for de nye undervisningsoppleggene.

Egen inngang for lærerstudenter

Se i  høyrespalten etter Til lærerstudenter. Nå kan lærerstudentene på en enkel måte finne frem til relevant stoff. De kan søke blant 400 undervisningsopplegg som de kan ta med seg og prøve ut i praksisperioden eller de kan bruke våre lynkurs til å repetere begreper og se gode eksempler.

Utskriftsvennlige sider

Historiene om Mia og Marius samt undervisningsopplegg kan nå skrives ut ved hjelp av et tastetrykk. Alle fanene blir skrevet ut (men husk at du selv må skrive ut eventuelle vedlegg som ligger i høyrespalten i undervisningsoppleggene).

Publisert: 19.08.2015