www.matematikk.org
Trinn 11-13Elever Trinn 11-13Lærer Trinn 11-13Foresatt

matematikk.org feirer 10-års jubileum!

Velkommen til skoleåret 2012/2013 hos oss! I år feirer vi skolestart og vårt jubileum. Nyhetene er mange!

Tidligere i år gjennomførte vi en undersøkelse blant våre brukere. Tilbakemeldingene har vi brukt til å omstrukturere nettstedet og gi det nytt design. I tillegg har vi jobbet hardt i sommer slik at skolestarten kunne feires med mange nyheter.

Treningsleir, vår oppgavedatabse, er fylt med 4500 nye oppgaver fordelt på 9. og 10. trinn. Nå har Treningsleir oppgaver for alle trinn på grunnskolen og Vg1T!

Spillet Regnemesteren har fått en ny teknisk løsning i tillegg til 1000 nye oppgaver. I tillegg har vi justert vanskelighetsgraden på ulike innganger.

Foreldrekursene er supplert med begreper som er korte forklaringer med eksempler på hva et matematisk uttrykk betyr. Foreldrekursene er under kontinuerlig revidering.

Ungdomsskoleelevene har fått lynkurs i algbebra og brøk. Disse inneholder litt teori, eksempler og begrepsforklaringer. Nye lynkurs er under utarbeiding og publiseres fortløpende.

Sist men ikke minst er konkurransen Miniregnemesteren åpnet for de skolene som bruker Feide-pålogging. Denne finner dere på siden til Regnemesteren.

Publisert: 16.08.2012 Endret: 20.08.2013